Speelotheek

Verhuur intelligentiespeelgoed

De speelotheek voor uw hond!

Probeer de spellen uit met uw hond of wissel voordelig spellen af door het huren van intelligentiespeelgoed bij Dierspecialist Wiggers.

NobbyBrainboardSnakeDoor denkspelletjes met uw hond te doen zorgt u ervoor dat hij mentaal gestimuleerd wordt, waardoor u verveling bij uw hond kan voorkomen. Daarnaast zorgt het voor veel plezier en een goede relatie met uw hond. 

De intelligentiespellen zijn gebaseerd op het vinden van een beloning (wat lekkers of zijn eigen eten). De hond zoekt waarbij u hem begeleid en motiveert. Hoe meer uw hond gevorderd is met het doen van intelligentiespellen hoe meer u hem zelfstandig kan laten zoeken en u hem moeilijkere spellen kan aanbieden.  Echter u blijft wel altijd aanwezig bij uw hond als hij aan het spelen is om uw hond te kunnen begeleiden waar nodig.

Welke spellen zijn er?

We hebben verschillende spellen en het aanbod zal ook regelmatig worden uitgebreid. Vraag naar de actuele spellen in de winkel. We hebben van alle spellen een beschrijving zodat u weet hoe het spel gaat en u uw hond optimaal kan begeleiden.

Spelniveau

Elk spel heeft zijn eigen niveau en moeilijkheidsgraad. Begin niet te moeilijk voor uw hond.Nobby Drawer

Level 1: Voor beginners, puppies, oudere honden en honden die moeilijk te motiveren zijn.
Level 2: Gemiddelde moeilijkheidsgraad, geschikt voor de meeste honden.
Level 3: Geschikt voor de gevorderde hond en honden die extra geestelijke uitdaging nodig hebben

 

Hoe kan ik een spel huren?

U kunt tijdens de openingstijden onze winkel binnen lopen, ons bellen of  e-mailen om een spel op te halen of te reserveren. Wij zullen u zo spoedig mogelijk vertellen of het spel nog beschikbaar is in de gewenste periode.
Wordt het spel niet opgehaald op de door u aangegeven dag dan is het spel de volgende dag weer vrij voor verhuur.

Wat kost een spel huren?

Het huren van een spel gaat per week (7 dagen) en u kunt een spel huren vanaf 2,50 euro  per week. U kunt een spel maximaal 3 weken aaneengesloten huren. Verlengen van de huurperiode is mogelijk tenzij het spel al gereserveerd is.
Bij het terugbrengen van het spel worden de huurkosten per week in rekening gebracht.

Borg

Afhankelijk van het spel betaald u 10, 15 of 20 euro borg voor het spel. De borg krijgt u na de huurperiode terug mits het spel compleet en onbeschadigd is.

Spel kopen

Wilt u het gehuurde spel kopen dan is dat mogelijk. U ontvangt dan uw eerste week huur als korting op het spel.

Te laat terugbrengen

Brengt u het spel te laat terug zonder vooraf te verlengen dan wordt er 1 euro per dag in rekening gebracht als boete.